marți, 5 aprilie 2011

La linia de start


 
In toamna anului trecut auzeam pentru prima data de raw food si subiectul m-a intrigat. Nu-mi imaginam cum as putea trai mancand doar cruditati. Am inceput sa ma informez mai mult despre ce inseamna acest stil de viata si pe masura ce ma documentam deveneam din ce in ce mai convinsa ca asta este...cum sa-i zic sa nu sune religios...asta este calea pe care vreau sa merg. Am simtit ca asa este cel bine (cel putin pentru mine).

Am inceput sa citesc bloguri (apartinand, de altfel, persoanelor care m-au si influentat in schimbarea asta: Ligia Pop, Andreea Lazarescu, Ina Todoran, Mimi Walter, Angela Constantinescu... si lista poate continua), carti, am urmarit filme, filmulete, marturii ale celor care sunt raw vegani de o viata, am adunat cat de multe idei puteam duce si iata-ma acum, hotarata sa purced pe acest drum.

De cateva luni am renuntat la carne, iar de vreo 2 saptamani si la oua si lactate. Inceputul e mai greu dar si daca m-am pornit nici ca ma mai opresc :). Nu stiu daca o sa renunt de tot la mancarea gatita insa cu siguranta nu ma mai ating de produse de origine animala.

Niciun comentariu: